eBooks

eBooks die helpen bij het  succesvol verkopen van je huis en financiën

 

Verkoop je huis snel tegen goede prijs

en / of

Krijg grip op uw financiële situatie

 

Uw huis snel verkopen

Met de juiste informatie verkoop je een huis nog steeds altijd snel en tegen goede prijs. Ontdek alle goede info voor het verkopen maar ook aankopen van een woning.

Ook voor uw huis is er wel een koper te vinden is onze overtuiging. U heeft het eerder tenslotte zelf ook al eens gekocht. Het verkopen in de huidige markt niet meer vanzelf gaat, en dat de prijzen onder druk staan hoeven we u niet te vertellen. U zoekt een oplossing op uw woning snel te verkopen en graag tegen een redelijke prijs.

Aanbieden op de executieveiling is niet altijd de eerste en beste methode. Een koper vinden op de vrije woningmarkt is de eerste stap, weet dat er nog altijd dagelijks huizen van eigenaar verwisselen! Huizen kopers zullen er altijd zijn, hoe diep een crisis ook maar zal worden, dat geeft hoop niet?

Het huis van een ander dat wel verkocht wordt heeft u dan ook geen boodschap aan. Of is hiervan juist heel goed wat van te leren? Dit laatste lijkt ons zeker een interessant inzicht, het nog maar weer en keer verlagen van de vraagprijs is vaak niet de beste oplossing.

Dat leren van een ander kan ook door informatie te lezen van mensen met praktijkervaring. Uw makelaar kan hierin zeker adviseren en heeft dat vast ook wel gedaan. Maar als een huis na een jaar in verkoop nog niet verkocht is geeft dit weinig hoop voor het komende jaar. Een huis succesvol verkopen vraagt dan een andere aanpak.

Online vonden we enkele boeken die een oplossing aandragen voor die andere verkoop aanpak aandragen. Het geeft een andere kijk op de mogelijkheden uw huis nu alsnog snel te verkopen, ook in deze tijd. JUIST DEZE TIJD VAN VERANDERINGEN vraagt om een andere aanpak. Drieëntwintig jaar makelaarsvereniging kan dan wel eens gaan tegenwerken…

De boeken hieronder dragen concrete en frisse strategieën en mogelijkheden aan. De zijn dan ook niet gratis maar wel heel waardevol. Als u uw woning hiermee 1 dag eerder verkoopt heeft u de kosten al weer ruim terugverdiend. Stel eens voor wat deze informatie oplevert als u uw huis hiermee een jaar eerder verkoopt. U loopt met de geboden niet goed geld terug garantie overigens geen enkel risico. Kijk daarom zeker even op die websites en oordeel of het ook u kan helpen.

 

Grip op uw financiële situatie

Door omstandigheden bent uw uw grip op de financiën krijt geraakt of driegt deze binnenkort te verliezen? Weet dan dat iedereen dit kan overkomen. Het is niet uw schuld!  Het komt niet door te weinig kennis, te lage opleiding of te weinig diploma’s.

Vele ex-beurshandelaren en oud-bankmedewerkers overkwam hetzelfde…

Daarom is het goed te weten dat ook voor uw situatie een oplossing is. Met hulp van een incasso specialist is het mogelijk ook uw schulden snel en fors te verlagen.

Hoe dit toch mogelijk is? Bekijk u het zelf maar op de video van de online schuldencoach >>

 

(Klik op de titel om de huizen ebooks in te zien of voor direct downloaden)

Succesvol Uw Huis Verkopen >>

 

 

 

 

 

 

Geheimen van een Verkoopstylist >>

Geheimen van een verkoopstylist

 

 

 

 

 

Haal de maximale verkoopprijs uit je huis door de juiste presentatie. Ook bij verkoop via de huizenveiling kan dit veel extra geld opleveren.

“Vaak zijn het de kleine dingen die groot verschil uitmaken bij een succesvolle woningverkoop!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zeven − = 0